Skip to content

Sisteme impotriva efractiei

De regula spargerile de imobile (locuinte, spatii comerciale – institutionale sau industriale, etc) au loc datorita tratarii cu superficialitate a masurilor de siguranta (protectie fizica, mecanica si electronica), infractorul gasind de cele mai multe ori o modalitate facila pentru a-si atinge scopul.
Din pacate, cei mai multi proprietari de imobile sau spatii comerciale decid sa instaleze un sistem de alarma impotriva efractiei numai dupa ce ei insasi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau a unei tentative de efractie.
Instalarea unui sistem tehnic de alarma impotriva efractiei este una din cele mai importante decizii pentru paza obiectivului (imobilului), a bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, adaugand un plus semnificativ de liniste beneficiarilor si avand un puternic efect de descurajare asupra infractorilor.

Protectia bunurilor dumnevoastra se poate realiza cu costuri relativ mici prin instalarea unor astfel de sisteme tehnice, ce pot avertiza patrunderea in spatiul supravegheat a persoanelor nedorite.
Acolo unde se doreste detectarea posibililor intrusi inainte ca acestia sa patrunda in spatiul interior, sunt necesare echipamente de detectie perimetrala de exterior.
Avertizarea la patrunderea neautorizata in spatiul protejat se poate face atat local (acustic si luminos prin intermediul sirenelor de avertizare) cat si la distanta, in acest caz sistemul tehnic de alarma poate fi completat cu comunicator digital sau vocal pentru avertizarea beneficiarului si/sau alertarea unei firme specializate de monitorizare si interventie rapida.

Firma noastra executa lucrari de proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei

Ignifugarea consta in trei operatiuni:
• curatare suprafata
• chituire crapaturi
• ignifugare prin pulverizare, pensulare sau impregnare in doua straturi

Un avantaj major este faptul ca ingreuneaza aprinderea lemnnului. De asemenea, odata ce acesta s-a aprins, arderea se face mult mai usor iar flacarilor nu le este permis sa se propage intr-un ritm normal. Prin ignifugare se castiga timp pretios, timp in care pot sosi pompierii si se pot salva vieti.