Descriere
Afectiuni
– cura de slabire
– obezitate
Continut
– cicoare
– papadie
– ceai verde
– flori de soc
– crusin
– coada calului
– dragaica
– urzica
– splinuta de padure
– cretisoara
– mesteacan
– papadie
– ceai verde
– flori de soc
– crusin
– coada calului
– dragaica
– urzica
– splinuta de padure
– cretisoara
– mesteacan
Caracteristici
Datorita substantelor active din plante ceaiul are rol de a elimina toxinele din organism, avand efect diuretic , laxativ si sudorific
– imbunatateste circulatia sangvina si limfatica
– stopeaza procesul de absorbtie a acizilor grasi
– taie pofta de mancare
Mod de folosire
– Intr-un litru de apa se adauga 2 linguri de plante, se lasa sa fiarba 2-3 minute la foc mic.dupa care se opreste din fiert si se acopera 15-20 minute.
Se strecoara si se bea 1 litru de ceai pe parcursul zilei in inghitituri mici. In ceai de pot adauga cateva felii de lamaie.
Se recomanda asocierea cu Tinctura din fructe de soc, din care se adauga 3 linguri la 1litru de ceai.
Contraindicatii
Nu se cunosc până în prezent.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.