Descriere
Afectiuni
– diabet
– scaderea glicemiei
– pancreatita
Continut
– afin
– frunze de dud
– turita mare
– cicoare
– frunze de nuc
– teci de fasole
– salvie
– urzica
– paducel
Caracteristici
– are efect hipoglicemiant, prin curatirea sangelui si eliminarea unor substante toxice produse prin dezasimilatie
– are rol de purificare a sangelui si de reglare a functiilor pancreasului.
– se recomanda asocierea cu ceaiul Ficat si Fiere.
Mod de folosire
– peste doua linguri cu plante se toarna un litru apa fierbinte, se acopera 15/20 minute dupa care se strecoara si se bea dupa cum urmeaza:
– glicemie pana la 150 – o cana de ceai dimineata pe stomacu gol
– glicemie intre 150-250 se bea 1 cana de ceai dimineata si 1 seara inainte de mancare
– glicemie peste 250 se beau 3 cani de ceai pe zi (1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara inainte de mesele principale).
– pentru un efect mai rapid se poate adauga la fiecare cana de ceai 1 lingura tinctura diabet
– glicemie pana la 150 – o cana de ceai dimineata pe stomacu gol
– glicemie intre 150-250 se bea 1 cana de ceai dimineata si 1 seara inainte de mancare
– glicemie peste 250 se beau 3 cani de ceai pe zi (1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara inainte de mesele principale).
– pentru un efect mai rapid se poate adauga la fiecare cana de ceai 1 lingura tinctura diabet
Contraindicatii
– persoanelor carora le este interzis consumul de alcool li se recomanda sa adauge tinctura in ceaiul fierbinte deoarece acolo se evapora in 10/15 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.