Descriere
Afectiuni
– ulcer gastric
– ulcer duodenal
– ulcer pe baza nervoasa
– gastrite hiperacide
– colite de putrefactie si fermentatie
– enterite si enterocolite
– dispepsie, colici abdominale
– balonari
– duodenite acute si cronice
Continut
– salcam
– tintaura
– coada calului
– coada soricelului
– roinita
– menta
– sunatoare
– galbenele
– sovarv
– pelin
Caracteristici
– are rol in bolile de stomac si intestine prin calmarea durerilor si arsurilor de stomac
– stimularea digestiei si eliminarea senzatiilor de balonare si voma
– stimuleaza secretiile gastrice si biliare favorizand digestia
– combate colicile abdominale
– greturile si indigestiile
– curata intestinele infectate.
Mod de folosire
Intr-un litru de apa care fierbe se adauga 2 linguri cu plante, se opreste din fiert si se acopera 15/20 minute.
Se strecoara si se bea cate o cana de ceai inainte de mesele principale cu 15/20 de minute.
Se recomanda asocierea cu tinctura de ghintura sau tinctura afectiuni gastro-intestinale.
In acest caz la fiecare cana cu ceai se aduga 1 lingura de tinctura.
Contraindicatii
– persoanelor carora le este interzis consumul de alcool li se recomanda sa aduge tinctura in ceaiul fierbinte.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.