Skip to content

Despre noi

Bine ati venit pe Plantimed. Se spune ca sanatatea este cel mai important lucru din viata unui om. Nimic nu este mai la indemana pentru un tratament decat ceea ce ne-a lasat natura iar site-ul nostru va ofera ceaiuri pentru orice afectiune, ceaiuri facute din plante medicinale ale caror efecte benefice sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Veti ramane uimit sa aflati ca o tinctura va poate scapa de probleme si ca exista remedii naturiste pentru aproape orice fel de afectiune.

Cu o alifie marul lupului sau ceai din aceeasi planta puteti trata chiar si cancerul. De ce sa cumperi sirop de tuse dintr-o farmacie cand poti obtine acelasi rezultat cu un sirop obtinut prin metode naturiste? Pentru dumneavoastra avem ceaiuri de slabit, tinctura, alifie de galbenele, ceai anticelulitic si tratamente naturiste din sirop de brad ale caror efecte benefice se vor face simtite in timp record. Va oferim tratament pentru gastrita, tratament pentru ulcer, tratament pentru enterocolita si ceaiuri anticonstipatie la preturi imbatabile.

Farmacii si magazine de produse naturiste din intreaga tara se folosesc de tincturile noastre pentru a trata hipertensiunea, hepatita, diferite eczeme, anexita si spondiloze de orice fel. Incercati ceaiuri care s-au dovedit a fi remedii eficace in lupta cu diferite boli, tincturi pentru afectiuni cardiorespiratorii, alifii ce pot fi aplicate arsurilor solare si siropuri din muguri de pin pentru eliminarea bronsitelor. Livram prompt toate comenzile si avem preturi imbatabile. Optional ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.