Tratamentene naturiste vs. medicina traditionala

Se spune despre efectele medicamentelor din plante ca ar fi usor intarzaiabile, sau ca eficacitatea lor este redusa comparativ cu farmaceuticele clasice, insa pretul calitatii naturale este unul convenabil atat din punct de vedere financiar cat si al sanatatii.

Fiecare dintre noi suntem interesati de sanatatea noastra, in deosebi de felul in care ne tratam, asadar terapia naturista este cea care ne convine din toate punctele de vedere, cel mai mult. Asta pentru ca nu doar prezenta efectelor de feed-back pozitive si lipsa celor negative constutuie un prim beneficiu, ci si pentru accesibilitatea acestor remedii naturale, de la piete, plafare sau mediu on-line foarte dezvoltat in ultima perioada in acest sens.

Este important de asemenea a se constientiza incercarea marilor companii farmaceutice de a contraindica folosirea remediilor naturiste, acestea simtindu-se amenintate de industrializarea in expansiune a produselor naturale, si reintroducerea lor pe piata farmaceutica cu toate garantiile.

Nu lasati tentatia de a apela la solutii rapide, dar chimice si cu efecte adverse, ci alegeti mereu varianta cea mai naturala pentru sanatatea dumneavoastra!

Leave a Reply